Naam Wachtwoord
Menu

Over Bremat

Gespecialiseerd in volautomatische mortelinstallaties

Bremat is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van volautomatische mobiele installaties, bestemd voor het mengen en verpompen van zandcement-vloermortels en zelfnivellerende vloermortels. Daarnaast levert Bremat oplossingen voor het produceren en verpompen van diverse mortelsoorten, waaronder schuimbeton en EPS isolatiemortel.

 

Optimale servicemogelijkheden

Na aflevering van de installatie is het belangrijk dat u kunt rekenen op een optimale service. Zo wordt iedere installatie na aflevering, op een bouwterrein in een praktijksituatie aan uw medewerkers geïnstrueerd. Door de gebruiksvriendelijkheid van Bremat installaties kan vrijwel iedere gebruiker na slechts één instructiedag zelfstandig aan het werk.

 

Bij storing in zowel binnen- als buitenland kunt u altijd rekenen op de nodige technische ondersteuning. Daarbij staan wij voor “korte lijnen” en snelle bereikbaarheid. Het is zelfs mogelijk via een dataverbinding via het Bremat ScreedFleet systeem op ieder gewenst moment op grote afstand technische assistentie te verlenen. Met het ScreedFleet systeem kan een Bremat service medewerker o.a. een volledig storingoverzicht direct inzichtelijk maken, waarna snel de juiste diagnose kan worden gesteld. Via dezelfde verbinding is het veelal mogelijk zien worden. Daarnaast hebben de verschillende Bremat dealers en service partners goed opgeleide servicemonteurs met omvangrijk uitgeruste servicewagens beschikbaar, die desgewenst een storing op locatie kunnen verhelpen. Zo is er altijd een mogelijkheid om uw installatie binnen afzienbare tijd weer inzetbaar te krijgen. We beschikken over een uitgebreide voorraad aan reserveonderdelen, welke veelal binnen 24 uur in heel Europa kunnen worden geleverd. Zo zorgen wij ervoor dat onvoorziene uitvaltijden tot een minimum beperkt blijven en u verzekerd bent van optimale inzetbaarheid van uw Bremat installatie.

 

Gecertificeerde kwaliteit

De volautomatische mortelinstallaties van Bremat voldoen aan alle belangrijke kwaliteit- en veiligheidseisen. Dat vinden wij niet alleen zelf, maar wordt ook bevestigd door verschillende internationale keuringsinstanties. De mortelinstallaties van de Bremat F-series en S-series zijn geproduceerd conform de Europese machinerichtlijn. Dit wordt door keuringsorganisatie Aboma Keboma gecontroleerd en gecertificeerd. Bremat heeft in samenwerking met haar opleggerleverancier een aantal opleggerconfiguraties ontwikkeld, welke een perfecte combinatie vormen met de installaties van Bremat. Keuring- en Certificeringorganisatie TÜV heeft de verschillende configuraties gekeurd en hiervoor is zelfs een EG-Typegoedkeuring verleend. Hierdoor is het mogelijk om uw Bremat installatie probleemloos te registreren in elke EU lidstaat.

 

Voor de assemblage van de installaties maakt Bremat uitsluitend gebruik van hoogwaardige producten en onderdelen. Zo is het speciaal voor Bremat ontwikkelde oplegger chassis uitgevoerd met Wabco luchtvering en ABS remsysteem, Tridec stuursyteem, BPW assen en Continental banden. Door samen te werken met vooraanstaande producenten als John Deere en Mattei, zijn wij in staat onze klanten betrouwbare aandrijftechnieken te bieden, welke perfect zijn afgestemd op de mobiele installatie.